Klantavonturen en ervaringen

Benieuwd naar het geheim achter het succes van Wolf Maps? Lees of bekijk de verhalen van onze klanten.

Manon Prins van Groener Groningen over de inzet van Wolf Maps.

Klantervaringen

Ontdek hieronder wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met Wolf Maps en hoe het hen heeft geholpen bij het creëren van mooie interactieve kaarten.

Carola Poleij
Carola Poleij Oerol

"Oerol, een festival vol theater, muziek, dans en storytelling op bijzondere plekken in de natuur van Terschelling. Navigeren door het uitgebreide programma en over het eiland is een uitdaging. Wolf Maps maakt dit eenvoudiger. Tim en Aljan stonden voor, tijdens en na het festival klaar om de gebruikerservaring te optimaliseren. Belangrijk detail: de oplage van onze gedrukte (fiets)kaart is drastisch verlaagd dankzij de digitale kaart."

Karin Wolfs
Karin Wolfs Marketing Drenthe

"Wolf Maps levert niet alleen een hoogwaardige interactieve kaart, ze hebben ook oog voor de doelen die je als klant met de kaart wilt bereiken. Ze staan open en denken mee over aanpassingen die het gebruikersgemak en de gebruikerservaring van jouw specifieke doelgroep(en) vergroten."

Johan Meijer
Johan Meijer Golazo

"Dankzij de interactieve kaart kregen deelnemers en toeschouwers van de Menzis 4 Mijl van Groningen een helder en volledig overzicht van het gehele evenement. Dit resulteerde in aanzienlijk minder vragen en meer begrip voor eventuele omleidingen en afsluitingen. Voor ons van onschatbare waarde."

Manon Prins
Manon Prins Groener Groningen

"Wolf Maps is voor ons de perfecte oplossing om duurzaamheid in kaart te brengen! Het werkt ontzettend intuïtief, ziet er allemaal gelikt uit en er wordt ook nog eens goed meegedacht bij complexere situaties."

Valerie Vermeire
Valerie Vermeire Gemeente Aa en Hunze

"Wat een mogelijkheden heeft Wolf Maps! De samenwerking en inspirerende brainstormsessies hebben ervoor gezorgd dat de inwoners en vooral toeristen van gemeente Aa en Hunze voorzien zijn van een prachtig overzichtelijke digitale toeristische kaart. We hopen dat alle Drentse gemeentes zullen volgen."

Fenna de Vries
Fenna de Vries Vonc communicatie

"Wolf Maps hebben we ingezet gedurende een participatietraject met de inwoners van een gemeente. De interactieve kaart met mogelijke locaties voor een AZC was zowel tijdens een bewonersavond als thuis vanaf de bank eenvoudig te gebruiken. Tijdens de bijeenkomst zelf was het een mooie tool om de dialoog op gang te helpen. Kortom, een waardevolle tool tijdens een participatietraject."

Arnoud Evenhuis
Arnoud Evenhuis Buenaparte

"Voor één van onze opdrachtgevers, hebben we met Wolf Maps de noordelijke transitie bedrijven letterlijk op de kaart gezet. Binnen no-time stond de basis in de steigers, konden we aan de slag en creëerden een campagne waarbij bedrijven zichzelf konden aanmelden om getoond te worden op deze prachtige kaart."

Eefje Koning
Eefje Koning Bureau Meerstad

"Bureau Meerstad was op zoek naar een goede oplossing om werkzaamheden en voorzieningen overzichtelijk te laten zien. Deze oplossing hebben wij gevonden bij Wolf Maps. De kaart van Wolf Maps is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De begeleiding is fijn, er wordt snel gereageerd en meegedacht. Wij zijn tevreden!"

Marnix Modderman
Marnix Modderman NOM / TopDutch

"Wolf Maps helpt ons om de innovatieve ecosystemen van Noord Nederland goed en overzichtelijk in kaart te brengen. De intuïtieve kaart biedt gebruiksvriendelijke sectorfilters en een toegankelijke manier om je bedrijf toe te voegen. Daarnaast wordt er goed meegedacht om de kaart zo goed mogelijk te laten aansluiten op onze wensen."

Sophie Schrier
Sophie Schrier IVN

"Wolf Maps is een gebruiksvriendelijke tool, waarmee je mooie en overzichtelijke kaarten en routes kunt maken voor je bezoekers. Daarnaast kun je extra relevante informatie tonen rondom je locatie op de kaart. En biedt ook nog eens goede ondersteunende service."

Mirjam Pijning
Mirjam Pijning Blauwestad

"Het mooie van Wolf Maps is dat er hele hoge kwaliteit satellietbeelden in zitten die ieder jaar vernieuwen. Wat ik heel sterk vind is dat het er gewoon heel lekker uit ziet."

Han-Paul van Westing
Han-Paul van Westing Deesy

"Met Wolf Maps hebben wij snel en prachtig kaartmateriaal voor onze klanten. Een mooi product dat net even dat beetje extra doet."

Ritzo ten Cate
Ritzo ten Cate Lekkers uit de buurt

"Binnen no time staat er een kaart waarbij de community kan helpen met content. Samen mooie dingen maken."

Joris van Veen
Joris van Veen NN Marathon Rotterdam

"Wolf Maps mogen inzetten als handvat voor zowel deelnemers en bezoekers tijdens de NN Marathon Rotterdam 2024. Een gemakkelijke te interpreteren en goed visuele weergave van verschillende looproutes en mogelijkheden om het parcours te kruisen. Erg tevreden over de Wolfmap en het contact met Aljan en Tim!"

Logo Provincie Groningen Logo Lentis Logo Golazo Logo Amsterdam en PartnersLogo Marketing Drenthe Logo Blauwestad Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo Oerol Festival Logo Meerstad Logo IVN Natuureducatie Logo gemeente Aa en Hunze Logo MaatschapWij Logo Nationaal Park Drents-Friese Wold Logo Zuidoost Friesland Logo Tynaarlo Logo Groener Groningen Logo Voys Logo Ontdek Emmen Logo Gemeente Noordenveld Logo Nationaal Park Dwingelderveld Logo Provincie Drenthe Logo Stimenz Logo Recreatieschap Drenthe Logo Nationaal Park Drentsche Aa Logo Gemeente Heerenveen Logo Schiedam en Partners
Valerie Vermeire van Gemeente Aa en Hunze over het gebruik van Wolf Maps.

Nieuw en inspirerend.

Lees over product-updates, onze persoonlijke verhalen en inspiratie van kaartmakers.

Een kaartmaker, hoe word je dat?

Een kaartmaker, hoe word je dat?

Lees artikel
De toekomst is hier; onze eerste cases met het Open Data Platform Plaece

De toekomst is hier; onze eerste cases met het Open Data Platform Plaece

Lees artikel

Probeer Wolf Maps

Weet je al hoe je je kaart wilt inzetten? Of wil je eerst nog wat advies? Wij staan voor je klaar.

Backstage nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven hoe Wolf Maps zich ontwikkeld? Meld je aan voor onze backstage nieuwsbrief.