Maak interactieve kaarten die overal werken.

Maak in een handomdraai een professionele interactieve kaart voor jouw doelgroep voor een onvergetelijke ervaring. Deelbaar in één klik, effectief en een lust voor het oog.

Screenshot Wolf Maps

Je bezoekers verdienen een kaart die werkt als een handige gids.

Ontdekken is leuker met een interactieve kaart die aansluit op de wensen van jouw bezoekers en jouw aanbod ook nog eens perfect in kaart brengt. Buiten, daar bij jou gebeurt het. Dat verdient toch een mooie interactieve kaart, volledig papierloos en écht gebruiksvriendelijk? Een beetje zoals Google Maps, maar dan helemaal van jou. Jouw merk, jouw locaties en jouw domein.

Logo Provincie Groningen Logo Lentis Logo Golazo Logo Amsterdam en PartnersLogo Marketing Drenthe Logo Blauwestad Logo Erasmus Universiteit Rotterdam Logo Oerol Festival Logo Meerstad Logo IVN Natuureducatie Logo gemeente Aa en Hunze Logo MaatschapWij

Zet het op de kaart.

Kaarten spreken al generaties lang tot de verbeelding. Praktisch, visueel prikkelend en ook nog eens handig in het gebruik. Wat je ook wilt laten zien, zet het op de kaart en deel jouw bestemming, project of event met de rest van de wereld.

Dit zeggen onze klanten.

Carola Poleij
Carola Poleij Oerol

"Oerol, een festival vol theater, muziek, dans en storytelling op bijzondere plekken in de natuur van Terschelling. Navigeren door het uitgebreide programma en over het eiland is een uitdaging. Wolf Maps maakt dit eenvoudiger. Tim en Aljan stonden voor, tijdens en na het festival klaar om de gebruikerservaring te optimaliseren. Belangrijk detail: de oplage van onze gedrukte (fiets)kaart is drastisch verlaagd dankzij de digitale kaart."

Karin Wolfs
Karin Wolfs Marketing Drenthe

"Wolf Maps levert niet alleen een hoogwaardige interactieve kaart, ze hebben ook oog voor de doelen die je als klant met de kaart wilt bereiken. Ze staan open en denken mee over aanpassingen die het gebruikersgemak en de gebruikerservaring van jouw specifieke doelgroep(en) vergroten."

Valerie Vermeire
Valerie Vermeire Gemeente Aa en Hunze

"Wat een mogelijkheden heeft Wolf Maps! De samenwerking en inspirerende brainstormsessies hebben ervoor gezorgd dat de inwoners en vooral toeristen van gemeente Aa en Hunze voorzien zijn van een prachtig overzichtelijke digitale toeristische kaart. We hopen dat alle Drentse gemeentes zullen volgen."

Arnoud Evenhuis
Arnoud Evenhuis Buenaparte

"Voor één van onze opdrachtgevers, hebben we met Wolf Maps de noordelijke transitie bedrijven letterlijk op de kaart gezet. Binnen no-time stond de basis in de steigers, konden we aan de slag en creëerden een campagne waarbij bedrijven zichzelf konden aanmelden om getoond te worden op deze prachtige kaart."

Sophie Schrier
Sophie Schrier IVN

"Wolf Maps is een gebruiksvriendelijke tool, waarmee je mooie en overzichtelijke kaarten en routes kunt maken voor je bezoekers. Daarnaast kun je extra relevante informatie tonen rondom je locatie op de kaart. En biedt ook nog eens goede ondersteunende service."

Joris van Veen
Joris van Veen NN Marathon Rotterdam

"Wolf Maps mogen inzetten als handvat voor zowel deelnemers en bezoekers tijdens de NN Marathon Rotterdam 2024. Een gemakkelijke te interpreteren en goed visuele weergave van verschillende looproutes en mogelijkheden om het parcours te kruisen. Erg tevreden over de Wolfmap en het contact met Aljan en Tim!"

De nieuwe generatie
interactieve kaarten

Ook jij kunt mensen om je heen inspireren, want de kaarten van Wolf Maps zijn toegankelijk voor iedereen. En er is nog zo veel meer over onze kaarten te ontdekken! Voeg video en geluidsfragmenten toe, werk met categorieën of laat mensen hun eigen plekje pinnen.

Wolf Maps op mobiel

Echt voor iedereen toegankelijk.

70% van de bezoekers bekijkt kaarten op de telefoon. Onze kaarten voelen als een app, maar zijn dat niet. Gewoon een website, voor iedereen toegankelijk op elk apparaat.

 • Geen app nodig, werkt in de browser.
 • Vindbaar in zoekmachines.
 • Voldoet aan WCAG richtlijnen.
 • Snel aanpasbaar.
 • Werkt razendsnel.
Maak met Wolf Maps je eigen kaart

Maak de kaart die je al jaren wilt hebben.

Kaarten maken in GIS-Software kan behoorlijk technisch zijn. Maar met Wolf Maps Studio maken we het maken van een interactieve kaart gewoon lekker makkelijk en snel én ben je ook nog eens minder tijd en geld kwijt aan onderhoud.

 • Ontvang suggesties van je bezoekers.
 • Direct nieuwe kaarten maken.
 • Binnen een uur de eerste kaart online.
 • Plaats punten, routes, foto's, video's en audio. Ontdek alle features.
De interactieve kaart overal deelbaar

Deel je kaart in een handomdraai.

Interactieve kaarten worden nu al veel gebruikt. Maar natuurlijk wil je nóg meer mensen bereiken met jouw kaart. Toeristen, dagjesmensen, festivalgangers en mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemden. Daarom zijn kaarten van Wolf Maps net zo makkelijk te delen als een foto. Sneller dan het licht? Bijna.

 • Embed kaarten op je eigen website.
 • Deelbaar via alle sociale netwerken.
 • Genereer QR-codes voor je kaarten.
 • Elke kaart heeft een unieke link.

Maak vandaag nog je eerste kaart.

Binnen een uur een flitsende deelbare kaart ⚡.

Zo maak je een interactieve kaart.

Nieuwsgierig hoe je een kaart maakt? In deze video zie je hoe dat werkt.

 • Kaarten in minder dan een uur

  Jij plaatst de content, wij doen de rest. In minder dan een uur maak je een kaart die net zo goed werkt als Google Maps.

 • Gemaakt voor mobiel

  70% van de bezoekers bekijkt kaarten op de telefoon. Onze kaarten voelen als een app, maar zijn dat niet. Gewoon een website, voor iedereen toegankelijk.

 • Versterk je merk

  Lift mee op de kracht van kaarten. Ontwikkel je kaart en vergroot je bereik, want waardevolle kaarten verspreiden snel.

 • Deel waar je wilt

  Embed op websites. Deel een QR-code. Share op socials. Gebruik onze vele mogelijkheden om je kaart onder de aandacht te brengen.

 • Alleen jouw content

  Plekken en routes. Maar dan alleen die van jou. Toon wat relevant is, gefocust op jouw doel. Overzichtelijk.

 • Laat bezoekers helpen

  De wereld verandert snel. Met onze suggestie-features bouw je een community. Zo zorg je dat je kaart zonder moeite up-to-date blijft.

 • Foto's, video's en geluid

  Verrijk je kaart met video's, foto's en geluidsfragmenten. Vertel een verhaal en neem de bezoeker mee. Zoals jij het wilt.

 • Kom verder met onze inzichten

  Bekijk waardevolle statistieken als de meest bekeken plekken en heatmaps van bezoekers.

Nieuw en inspirerend.

Lees over product-updates, onze persoonlijke verhalen en inspiratie van kaartmakers.

Een kaartmaker, hoe word je dat?

Een kaartmaker, hoe word je dat?

Lees artikel
De toekomst is hier; onze eerste cases met het Open Data Platform Plaece

De toekomst is hier; onze eerste cases met het Open Data Platform Plaece

Lees artikel

Probeer Wolf Maps

Weet je al hoe je je kaart wilt inzetten? Of wil je eerst nog wat advies? Wij staan voor je klaar.

Backstage nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven hoe Wolf Maps zich ontwikkeld? Meld je aan voor onze backstage nieuwsbrief.