Wereldverbeteraars.

Laat nog meer mensen kennismaken met duurzame plekken, events of activiteiten.

De wereld heeft mensen zoals jij nodig. Mensen of organisaties die op zoek zijn naar innovatie en creatieve vernieuwing. Hun footprint verkleinen en juist hun positieve impact willen vergroten. Door klein en dichtbij te beginnen of het direct groots aan te pakken. Minder verbruik en uitstoot of meer aandacht voor sociale en duurzame projecten. Laat onze digitale en interactieve kaart je helpen! Maar, wat heeft onze kaart eigenlijk gemeen met een wereldverbeteraar zoals jij?

Wolf Maps is het enige papierloze alternatief voor overzicht en inzicht, passend bij jouw purpose - en die van ons. Wil je het voor mensen duidelijk maken welke duurzame festivals worden georganiseerd? Waar je vegan kunt dineren? Of vintage kunt shoppen? Juist nog meer inzetten op een duurzame omgeving? Terwijl je ook nog eens handig gebruikmaakt van de input van jouw community? Een betere wereld begint bij Wolf Maps. Ben je er klaar voor samen het verschil te maken?

Groener Groningen

Steeds meer inwoners van Groningen streven ernaar om milieubewuster te leven. Vaak kiezen we voor de vertrouwde, maar niet altijd even groene weg. Groener Groningen maakt het streven naar een duurzamer leven in onze stad leuker en makkelijker. Hoe? Door duurzame ondernemers en initiatieven meer zichtbaar te maken en te delen met de hele stad. En hiervoor maken ze gebruik van Wolf Maps. Bekijk de video voor een uitleg van Manon Prins.